TEMPS DE FRED. TEMPS DE CALOR.

“TEMPS DE FRED. TEMPS DE CALOR” ÉS EL NOU LIBRE DE POEMES DE LA LOLA CASA.

EN AQUEST VÍDEO PODEU VEURE LA PRESENTACIÓ DEL POEMARI, VEURE’N LES IL·LUSTRACIONS FETES PER LA GIBET RAMON I ESCOLTAR ALGUN DELS POEMES LLEGITS PER DIFERENTS PERSONES.

This entry was posted in 8- General and tagged , on by .
CEE LES AIGÜES

About CEE LES AIGÜES

Som una escola d'Educació especial situada a Mataró. El nostre Centre atèn alumnes amb necessitats educatives especials, alguns dels quals presenten greus problemes de comunicació oral que fa necessari treballar sistemes alternatius i/o augmentatius de la comunicació, com són el llenguatge de signes manuals que utilitzen les persones sordes, i altres sistemes pictogràfics (S.P.C.). Gràcies a aquests sistemes el nostre alumnat pot demanar, explicar, preguntar i expressar les seves necessitats, els seus sentiments..., en definitiva, comunicar-se i desenvolupar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *