L’EXPOSICIÓ MÉS BESTIAL!

AQUESTA SETMANA HEM INAUGURAT L’EXPOSICIÓ “ANIMAL!” CEDIDA DURANT UNS DIES PER LA BIBLIOTECA POMPEU FABRA.

ALTRES RECURSOS QUE US PODEN SER D’UTILITAT PER TREBALLAR ELS ANIMALS ELS TROBAREU AL BANC DE RECURSOS DE L’ESCOLA

 

This entry was posted in 7- BIBLIOTECA POMPEU FABRA, 8- General and tagged on by .
CEE LES AIGÜES

About CEE LES AIGÜES

Som una escola d'Educació especial situada a Mataró. El nostre Centre atèn alumnes amb necessitats educatives especials, alguns dels quals presenten greus problemes de comunicació oral que fa necessari treballar sistemes alternatius i/o augmentatius de la comunicació, com són el llenguatge de signes manuals que utilitzen les persones sordes, i altres sistemes pictogràfics (S.P.C.). Gràcies a aquests sistemes el nostre alumnat pot demanar, explicar, preguntar i expressar les seves necessitats, els seus sentiments..., en definitiva, comunicar-se i desenvolupar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *