LA CAPUTXETA CONFINADA TÉ RECOMPENSA

JA HEU VIST EL CONTE CONFINAT “LA CAPUTXETA VERMELLA”? DONCS NO US EL PERDEU PERQUÈ AQUESTS DIES EL DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ TAMBÉ L’HA VIST I HAN VOLGUT RECOMPENSAR L’ESFORÇ I EL TREBALL AMB EL RECONEIXAMENT DEL SEGELL DE “BIBLIOTECA ESCOLAR  ACTIVA” I L’HAN PENJAT JUNTAMENT AMB ALTRES PROPOSTES D’ALTRES ESCOLES.

CLICA A LA IMATGE PER VEURE-HO!!!!!

 

 

 

 

This entry was posted in 8- General and tagged on by .
CEE LES AIGÜES

About CEE LES AIGÜES

Som una escola d'Educació especial situada a Mataró. El nostre Centre atèn alumnes amb necessitats educatives especials, alguns dels quals presenten greus problemes de comunicació oral que fa necessari treballar sistemes alternatius i/o augmentatius de la comunicació, com són el llenguatge de signes manuals que utilitzen les persones sordes, i altres sistemes pictogràfics (S.P.C.). Gràcies a aquests sistemes el nostre alumnat pot demanar, explicar, preguntar i expressar les seves necessitats, els seus sentiments..., en definitiva, comunicar-se i desenvolupar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *