CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA

EL PASSAT DIA 12 D’ABRIL UNES ALUMNES DE L’ESCOLA VAN PARTICIPAR EN ELS QUARTS DE FINAL DEL CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA. VAN FER UNA BONA LECTURA I LA SEVA PARTICIPACIÓ VA SER EXCEL·LENT!

UNA FELCITACIÓ PER A TOTES ELLES!

 

This entry was posted in 3-ETAPA SECUNDÀRIA, 4-ETAPA POST-OBLIGATÒRIA and tagged , on by .
CEE LES AIGÜES

About CEE LES AIGÜES

Som una escola d'Educació especial situada a Mataró. El nostre Centre atèn alumnes amb necessitats educatives especials, alguns dels quals presenten greus problemes de comunicació oral que fa necessari treballar sistemes alternatius i/o augmentatius de la comunicació, com són el llenguatge de signes manuals que utilitzen les persones sordes, i altres sistemes pictogràfics (S.P.C.). Gràcies a aquests sistemes el nostre alumnat pot demanar, explicar, preguntar i expressar les seves necessitats, els seus sentiments..., en definitiva, comunicar-se i desenvolupar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *