ELS ALUMNES I BROSSA

AL LLARG D’AQUESTS DIES EL GRUP DE LA TERE I L’ANNA HAN PARTICIPAT, DES DE L’AGRUPAMENT FLEXIBLE DE LLENGUA, DE LA PROPOSTA QUE HA FET LA MEDIATECA SOBRE JOAN BROSSA. ENS HAN FET ARRIBAR FOTOGRAFIES DE LA SEVA FEINA I UN POWERPOINT CREAT PER LES MESTRES.

ESPEREM MÉS PROPOSTES VOSTRES!

 

This entry was posted in 8- General and tagged , on by .
CEE LES AIGÜES

About CEE LES AIGÜES

Som una escola d'Educació especial situada a Mataró. El nostre Centre atèn alumnes amb necessitats educatives especials, alguns dels quals presenten greus problemes de comunicació oral que fa necessari treballar sistemes alternatius i/o augmentatius de la comunicació, com són el llenguatge de signes manuals que utilitzen les persones sordes, i altres sistemes pictogràfics (S.P.C.). Gràcies a aquests sistemes el nostre alumnat pot demanar, explicar, preguntar i expressar les seves necessitats, els seus sentiments..., en definitiva, comunicar-se i desenvolupar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *