LA VELLA QUARESMA JA ÉS AQUÍ

 

LA LOLA CASAS, POETESSA DE MATARÓ, ENS HA FET ARRIBAR A LA MEDIATECA DE L’ESCOLA.  AQUEST POEMA DEDICAT A LA VELLA QUARESMA.

L’HEM ADAPTAT AL SISTEMA SAAC PER TAL QUE TOTS EL POGUEU GAUDIR!

VELLA QUARESMA (LOLA CASAS)

Vella quaresma per a escoles

http://www.manualidadesinfantiles.org/la-vella-quaresma

ESPEREM QUE EL GAUDIU!

This entry was posted in 8- General and tagged , on by .
CEE LES AIGÜES

About CEE LES AIGÜES

Som una escola d'Educació especial situada a Mataró. El nostre Centre atèn alumnes amb necessitats educatives especials, alguns dels quals presenten greus problemes de comunicació oral que fa necessari treballar sistemes alternatius i/o augmentatius de la comunicació, com són el llenguatge de signes manuals que utilitzen les persones sordes, i altres sistemes pictogràfics (S.P.C.). Gràcies a aquests sistemes el nostre alumnat pot demanar, explicar, preguntar i expressar les seves necessitats, els seus sentiments..., en definitiva, comunicar-se i desenvolupar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *