MOSTRA D’AUDIOVISUALS

AQUEST CURS HEM PARTICIPAT EN L’ACTIVITAT D’STOP MOTION AMB EL CAMÍ DEL CROS I A L’APARTAT D’AUDIOVISUALS DELS JOCS FLORALS. EL DIA 18 DE JUNY VAM PARTICIPAR EN LA MOSTRA D’AUDIOVISUALS A LA BIBLIOTECA POMPEU FABRA.

HA ESTAT UNA MOLT BONA EXPERIÈNCIA!

This entry was posted in 3-ETAPA SECUNDÀRIA, 7- BIBLIOTECA POMPEU FABRA and tagged , , on by .
CEE LES AIGÜES

About CEE LES AIGÜES

Som una escola d'Educació especial situada a Mataró. El nostre Centre atèn alumnes amb necessitats educatives especials, alguns dels quals presenten greus problemes de comunicació oral que fa necessari treballar sistemes alternatius i/o augmentatius de la comunicació, com són el llenguatge de signes manuals que utilitzen les persones sordes, i altres sistemes pictogràfics (S.P.C.). Gràcies a aquests sistemes el nostre alumnat pot demanar, explicar, preguntar i expressar les seves necessitats, els seus sentiments..., en definitiva, comunicar-se i desenvolupar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *