CLUB DE LECTURA CIENTÍFIC

AL LLARG D’AQUEST CURS HEM ESTAT TREBALLANT JOSEP PUIG I CADAFALCH, LONDRES I LES PRESENTACIONS PERSONALS. AL LLARG D’AQUEST MES DE JUNY HEM FET LES PRESENTACIONS ALS NOSTRES COMPANYS I COMPANYES.

HAN QUEDAT MOLT VISTOSES!

FELICITATS ALS ALUMNES QUE HAN PARTICIPAT AL CLUB!

This entry was posted in 3-ETAPA SECUNDÀRIA, 4-ETAPA POST-OBLIGATÒRIA and tagged on by .
CEE LES AIGÜES

About CEE LES AIGÜES

Som una escola d'Educació especial situada a Mataró. El nostre Centre atèn alumnes amb necessitats educatives especials, alguns dels quals presenten greus problemes de comunicació oral que fa necessari treballar sistemes alternatius i/o augmentatius de la comunicació, com són el llenguatge de signes manuals que utilitzen les persones sordes, i altres sistemes pictogràfics (S.P.C.). Gràcies a aquests sistemes el nostre alumnat pot demanar, explicar, preguntar i expressar les seves necessitats, els seus sentiments..., en definitiva, comunicar-se i desenvolupar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *