LECTURA A LA RESIDÈNCIA SANT JOSEP PER SANT JORDI

EL DIA 23 D’ABRIL VAM PARTICIPAR EN L’ACTIVITAT LECTURA EN VEU ALTA A LA RESIDÈNCIA SANT JOSEP. L’ALUMNAT VA FER UNA MOLT BONA LECTURA QUE VA AGRADAR A TOTHOM!

This entry was posted in 3-ETAPA SECUNDÀRIA, 5- MESTRES, 6- FAMÍLIES and tagged , , on by .
CEE LES AIGÜES

About CEE LES AIGÜES

Som una escola d'Educació especial situada a Mataró. El nostre Centre atèn alumnes amb necessitats educatives especials, alguns dels quals presenten greus problemes de comunicació oral que fa necessari treballar sistemes alternatius i/o augmentatius de la comunicació, com són el llenguatge de signes manuals que utilitzen les persones sordes, i altres sistemes pictogràfics (S.P.C.). Gràcies a aquests sistemes el nostre alumnat pot demanar, explicar, preguntar i expressar les seves necessitats, els seus sentiments..., en definitiva, comunicar-se i desenvolupar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *