VII CONCURS ESCOLAR DEL SALÓ DEL CÒMIC

EL SALÓ INTERNACIONAL DEL CÒMIC JA ÉS AQUÍ DE NOU I AMB ELL EL CONCURS ESCOLAR DE CÒMICS. AQUEST ANY LA TEMÀTICA TRIADA ÉS L’ESPORT.

 

CORRE A APUNTAR-TE EL TERMINI D’INSCRIPCIÓ S’ACABA EL 31 DE GENER!

CLICA A LA IMATGE PER CONÈIXER LES BASES

 

 

This entry was posted in 3-ETAPA SECUNDÀRIA, 4-ETAPA POST-OBLIGATÒRIA, 5- MESTRES and tagged , on by .
CEE LES AIGÜES

About CEE LES AIGÜES

Som una escola d'Educació especial situada a Mataró. El nostre Centre atèn alumnes amb necessitats educatives especials, alguns dels quals presenten greus problemes de comunicació oral que fa necessari treballar sistemes alternatius i/o augmentatius de la comunicació, com són el llenguatge de signes manuals que utilitzen les persones sordes, i altres sistemes pictogràfics (S.P.C.). Gràcies a aquests sistemes el nostre alumnat pot demanar, explicar, preguntar i expressar les seves necessitats, els seus sentiments..., en definitiva, comunicar-se i desenvolupar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *