QUÈ S’AMAGA DARRERA EL QR?

“QUÈ S’AMAGA DARRERA EL QR?” ÉS EL TÍTOL DE L’EXPOSICIÓ QUE HAN REALITZAT ALGUNS ALUMNES DE SECUNDÀRIA. AQUESTA EXPOSICIÓ CONSISTEIX EN DONAR A CONÈIXER INFORMACIÓ SOBRE ELS CÒMICS DEL TINTÍN VINCULANT LES PORTADES AMB LA PÀGINA WEB A TRAVÉS D’UN CODI QR CREAT PER ELLS MATEIXOS.20170329_134722

US ANIMEU A DESCOBRIR-LA?

This entry was posted in 8- General and tagged , on by .
CEE LES AIGÜES

About CEE LES AIGÜES

Som una escola d'Educació especial situada a Mataró. El nostre Centre atèn alumnes amb necessitats educatives especials, alguns dels quals presenten greus problemes de comunicació oral que fa necessari treballar sistemes alternatius i/o augmentatius de la comunicació, com són el llenguatge de signes manuals que utilitzen les persones sordes, i altres sistemes pictogràfics (S.P.C.). Gràcies a aquests sistemes el nostre alumnat pot demanar, explicar, preguntar i expressar les seves necessitats, els seus sentiments..., en definitiva, comunicar-se i desenvolupar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *