Literatura REALISTA

La literatura realista es refereix a una concepció que intenta plasmar en l’escriptura com és la vida i la realitat, i com a tal es dóna en molts moments de la història.

A la nostra mediateca entendrem com a obra realista històries que et podríen passar a tu , a mi o aqualsevol de nosaltres, on no hi intervenen espais ,temps o personatges fantàstics ni sobrenaturals. En la literatura infantil i juvenil una temàtica recurrent de les històries realistes són les trames d’adolescents amb  problemàtiques comunes a qualsevol  noi o noia de la mateixa edat, o  històries de  nens i nenes que podrien ser perfectament reals. Alguns exemples  de la nostra mediateca que ténen molt èxit són:

“La meva germana Aixa”, ” Un petó de mandarina” o “camps de maduixes”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *