Els llibres de MISTERI

Segons la viquipèdia : Novel.la de misteri és un terme vagament definit que s’utilitza sovint com a sinònim de novel la policíaca o novel la negra – en altres paraules, una novela o un conte en què un detectiu (ja sigui professional o aficionat) investiga i resol un crim (entès com qualsevol tipus de delicte, robatori, segrest etc..). De vegades els llibres de misteri no són ficció.

En el cas de les nostres etiquetes quan vegeu   “Misteri” ens referim també als llibres on s’han de resoldre trencaclosques o situacions complicades encara que no necessàriament impliquin cap crim, sinó alguna cosa perduda o algú desaparegut com per exemple “Misteri al croscat” o “el cas de les escombraries perfumades” o “el fill del bus”o“Flànagan i la blues band”

One thought on “Els llibres de MISTERI

  1. jordi aumatell

    us recomano Flanagan Blues Band i el misteri al croscat.

    els dos llibres son divertits

    JORDI AUMATELL MAS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *