Els llibres FANTÀSTICS

La ficció és la creació de mons i històries imaginàries . Aquests mons tenen els seus propis personatges i regles de versemblança, si bé sempre tenen una connexió amb la realitat, sigui perquè en prenen alguns elements de referència sigui perquè la contradiue

Segons la viquipèdia la fantasia és un gènere artístic que barreja elements basats en la realitat amb altres no existents de caire màgic o sobrenatural, distingint-se així de la simple ficció. El món fantàstic es presenta com a real i consistent. Sol haver-hi un enfrontament entre el Bé i el Mal que mou l’acció.

Amb el creixement de les novel·les de gènere fantàstic, aquest es divideix en diversos subgèneres: com ara, contes de fades, novel·la de cavalleries, terror, ciència ficció, etc..

A la nostra mediateca hi trobareu aquí tots els llibres en que hi surten éssers fantàstics o que ocórren en llocs inventats, surten, fades, parlen animals, hi ha extraterrestres o passen en un altre planeta etc…

En serien alguns exemples: “No lleves hadas al cole” o bé, “el remolí fantasma”,tota la sèrie de “Nàrnia” o “Sang de tinta”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *