Després de la setmana santa, reprenem els enigmates. Ja sabeu que la lliga s’acaba abans de Sant Jordi, per tant estem davant d’un dels darrers enigmates d’aquesta temporada. Aquesta vegada haureu de fer servir la lògica.

El Rei Baldufa tenia el costum de baixar a visitar als condemnats a mort la nit abans de la seva execució. Els convidava a dir una frase. Si aquesta era certa moririen enverinats i si era falsa decapitats. Però va abandonar aquest costum en el moment que un dels condemnats, un vell lògic presoner, li va dir una frase que el va obligar a indultar-lo.

Quina frase li va dir?

Teniu temps fins dissabte 13 d’abril de 2024

Felicitats a la Valentina que amb la seva lògica ha trobat la resposta que havia de donar el vell presoner per salvar la seva vida. No només ha trobat la resposta correcta si no que fa una explicació excel·lent. Felicitats! 

Podeu consultar el seu comentari per descobrir la resposta a aquest enigmates.