Activitats proposades

Propostes d’activitats:

1.Treballem amb la PDI: Les Fraccions

Contingut: Concepte de fracció,  operacions amb fraccions, fraccions equivalents, enllaços, videos i recursos per tal de poder fer un repàs general.

**Aquesta activitat és una modificació de l’obra original de M.Àngels Sánchez (Creative Commons: Reconeixement – NoComercial – CompartirIgual (by-nc-sa)) i il·lustracions de Imma Palahí. El vídeo de les fraccions equivalents és propietat de Mausk.

 

fraccions

 

 

 

 

 

2.Activitats i enigmes diversos que s’aniran penjant al bloc, a la pàgina d’inici (veure entrada de Les torres de Hanoi: juguem?, Vídeo d’enigmes matemàtics, Jocs de lògica… i d’altres que s’aniran penjant al llarg del curs), per tal de resoldre’ls a l’aula i des de casa. (La font dels enigmes està penjada a la pàgina “Recursos: bibliografia”).

 

3.Diferents categories d’activitats amb la PDI partir de les dues pàgines webs que estan enllaçades a la pàgina de Recursos.

http://ntic.educacion.es/

© Ministerio de Educación, Cultura y Deporte Autor: Juan García Moreno

3.1.-PROBLEMES ARITMÈTICS

3.2.-PROBLEMES GEOMÈTRICS

3.3-PROBLEMES DE CERCA EXHAUSTIVA/TANTEIG SISTEMÀTIC

3.4.-PROBLEMES DE RAONAMENT LÒGIC

 

Ús de la PDI: Entre tots els membres del grup, heterogeni i cooperatiu, resolen l’enigma o problema lògic penjat al bloc de l’aula. Des de casa també podran continuar amb la resolució d’enigmes. El salt qualitatiu que ofereix la PDI (a diferència del llibre o fitxa) és que els enigmes plantejats, a més de ser més entenedors i motivadors, ofereixen la possibilitat d’interectuar. Per tant, l’ús de la PDI estaria destinat a resoldre activitats interactives entre tots els membres del petit grup (8 alumnes). Així mateix la  PDI també pot servir per fer un treball de cerca, de més enigmes a la xarxa, per tal d’elaborar un treball col·laboratiu,  on l’objectiu sigui tenir un banc d’activitats.

.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *