Fraccions

Recta final del trimestre. Perquè pugueu repassar les fraccions abans de l’examen us penjo al bloc les activitats que hem fet amb la PDI a classe. Seria interessant que tornéssiu a visualitzar el vídeo on s’explica que són les fraccions equivalents, la presentació de diapositives que fa un repàs i tots els recursos enllaçables que teniu. Espero que us ajudi! Força i ànims!!

**Aquesta activitat és una modificació de l’obra original de M.Àngels Sánchez (Llicència d’ús: Creative Commons: Reconeixement – NoComercial – CompartirIgual (by-nc-sa)) i il·lustracions de Imma Palahí. El vídeo de les fraccions equivalents és propietat de Mausk. 

 

fraccions

 

Enigmes matemàtics

Noies i noies,

Us penjo un vídeo amb enigmes. Animeu-vos i animeu a les famílies a resoldre’ls. Escriviu la resposta en els comentaris. Ja sabeu, tot compta. Aquestes activitats formen part de la feina! Ànims!

[youtube]http://youtu.be/kovMeXY-8mA[/youtube]

Llicència estàndard de Youtube

Les Torres de Hanoi: juguem?

Joc matemàtic que consisteix en una base amb tres varilles on insertar els 5 discs. S’han de moure les peces, d’una en una i d’un pal a un altre, fins a tenir-les totes en l’últim pal.

Per començar, els discs es situen en una varilla, de més gran a més petit. Es poden moure d’un en un i mai es poden deixar sobre un altre disc de mida més petita.

Torres de Hanoi

Arqhys. Arquitectura.

Per jugar-hi clica aquí.

Copyright © 2014 Design by FCRi.cat.

Visca les matemàtiques!!

Benvinguts i benvingudes!! Aquest bloc s’ha creat amb la finalitat de tenir recollits els recursos i activitats adreçades a vosaltres, alumnes del Cicle Superior de primària.

En la pàgina principal anirem penjant el que treballem dia a dia, activitats de reforç i ampliació, deures…

Ànims i bon inici!!!