REMULLADA DE FINAL DE CURS

Aquest final de curs hem tingut molta calor. Ara ja tenim ganes d’estiu i diversió. És per això que hem dedicat una estona a fer una remullada al pati de l’escola.

Ha estat fantàstic. Hem jugat amb joguines d’aigua, aspersors, mànega…  Una bona refrescada per aquest dies de temperatures altes.

Per acabar hem fet ampolles de colors!

Aquí en teniu algunes imatges.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

SORTIDA DE FI DE CURS

El divendres 10 de juny els nens i nenes de cicle inicial hem fet la sortida de fi curs. Hem anat al Bosc de les Estunes i al Clar del Bosc.

Ha estat un dia ben emocionant. Hem visitat el bosc i les esquerdes, semblaven túnels!

Hem dinat al Clar del Bosc i després hem fet una gimcana pels voltants de la casa. Ha estat un dia d’aventures, contes i emocions.

A continuació en teniu algunes imatges.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

VISITA A CAL CIGARRO DE SALT

Els nens i nenes de cicle inicial, el dimarts 17 de maig hem visitat una explotació agrària i ramadera de Salt, Cal Cigarro.

La Generalitat de Catalunya i la Unió Europea tenen un pla de visites a explotacions  agrícoles i ramaderes dins els “Programes escolars de fruites i hortalisses i de llet”. La nostra escola hi participa i per això cicle inicial ha pogut fer aquesta visita.

Hem pogut fer tallers a l’aire lliure. Hem fet un tast d’hortalisses, fruites i llet. També hem après a plantar enciams.

Per acabar, hem vist els animals que hi ha: vaques, porcs, cabres… Ens han agradat d’allò més. A continuació teniu algunes imatges.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

SORTIDA AL GORG DE LA PLANA

Al llarg del cicle inicial treballem l’entorn proper i totes les característiques del que ens envolta.

El divendres 13 de maig vam fer una sortida d’entorn. Ens van acompanyar en Jan i l’Anna de l’entitat Tosca.

Amb ells vam poder conèixer més detalls de la vegetació que hi ha al Gorg de Plana. També vam treballar diferents aspectes dels minerals i les característiques del riu. També va ser molt interessat treballar els animals. Vam descobrir-ne que ni tant sols sabíem que existissin. La investigació d’aquests ens va permetre veure que l’aigua del gorg és de molt bona qualitat.

A la tarda, després de dinar al parc del la Plaça Nova, vam anar a La Parada a fer un joc d’exploradors. Vam seguint investigant l’entorn i fent petits descobriments.

Tot seguit teniu algunes imatges perquè pugueu descobrir el treball que vam fer.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

PARC DEL NEOLÍTIC

El dimarts 2 de maig els alumnes de cicle inicial hem anat al Parc del Neolític de la Draga a Banyoles.

Hem pogut visitar el poblat i fer dos tallers: “Fem de neolítics” i “Artesans de l’argila”. La veritat és que ha resultat ser un dia d’activitats variades i divertides: descobriment d’objectes i estris, tir amb llança, elaboració de farina, treballar l’argila…

Hem dinat ben a prop de l’Estany de Banyoles i després hem pogut fer-hi una passejada i jugar al parc.

A continuació teniu imatges de com de bé ens ho hem passat!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

SANT JORDI

A mitjans d’abril hem tingut la Setmana Santa. Ara ja arriba el Sant Jordi. Els nens i nenes de cicle inicial hem treballat aquesta festa tan assenyalada. Hem fet lectures, exposicions de contes, decoracions i… UNA ACTIVITAT D’ART EFÍMER.

Al llarg del curs alguns grups de l’escola ja han fet activitats d’art efímer pel poble. Ara, per Sant Jordi us volem presentar la de cicle inicial. Si aneu pel poble, amb un ulls ben oberts, trobareu un DRAC!!! Sí, sí; un drac que hem fet entre tots. Esperem que us agradi i que gaudiu tant com nosaltres en fer-lo. Si teniu idees per fer-lo més gran, més bonic, que llueixi encara més… endavant!

Estem impacients per veure com canvia!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

ANY DE FEM SALUT

Al llarg de la última setmana del segon trimestre hem treballat la SALUT. Ho hem fet de manera interdisciplinari a través d’activitats, contes, visites, tallers…

Hem començat la setmana amb unes olimpíades organitzades i dirigides pels alumnes de cicle superior, ho podeu veure en el bloc general de l’escola.

Hem visitat la fleca d’en Carles del poble, ens ha ensenyat a fer pa i hem pogut viure l’experiència de ser petits flequers.

Amb la Isabel de Sigma hem construït la piràmide alimentària i ens n’ha explicat moltes coses. Hem fet un taller de donuts saludables i ens n’hem llepat els dits! Que bons!

També hem fet d’artistes i hem pintat, hem cantat i ballat, hem llegit, hem escrit poemes, hem fet exercici físic, hem parlat de la salut mental… tot pensant en la nostra salut!

Finalment, el divendres per acabar la setmana hem fet una gimcana pel poble tots els nens del cicle. Ha estat fantàstic, divertit i saludable!

A continuació en teniu un recull d’imatges.

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari