SANT JORDI

A mitjans d’abril hem tingut la Setmana Santa. Ara ja arriba el Sant Jordi. Els nens i nenes de cicle inicial hem treballat aquesta festa tan assenyalada. Hem fet lectures, exposicions de contes, decoracions i… UNA ACTIVITAT D’ART EFÍMER.

Al llarg del curs alguns grups de l’escola ja han fet activitats d’art efímer pel poble. Ara, per Sant Jordi us volem presentar la de cicle inicial. Si aneu pel poble, amb un ulls ben oberts, trobareu un DRAC!!! Sí, sí; un drac que hem fet entre tots. Esperem que us agradi i que gaudiu tant com nosaltres en fer-lo. Si teniu idees per fer-lo més gran, més bonic, que llueixi encara més… endavant!

Estem impacients per veure com canvia!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà