Mini mons!

Com deia Albert Einstein “Jugar és la forma més elevada d’investigació”. Quan deixem que els infants juguin de forma lliure, sense conduir nosaltres el seu joc, i deixant-los diferents materials per explorar i crear ens podem arribar a fascinar del que arriben a ser capaços de fer.

Els mini mons són una proposta de joc lliure, desestructurada i sense cap direcció, on l’infant a través de diferents materials pot crear el seu mini mon imaginari o real. A l’aula, hem habilitat un espai on tenim diferents materials distribuïts en contenidors a l’abast dels infants, per tal de despertar-los ganes de manipular, crear i aprendre a través del joc. És una activitat creativa en tots els sentits, no només en la part més artística, si no també en la manera com treballa el cervell: assaig-error, pensament matemàtic, el tot i les parts…

Aquí teniu la imatge de la provocació que es van trobar els infants a l’entrar a l’aula un divendres…

De ben segur que us n’han arribat notícies a casa i algun ha entrat a l’aula a veure’ls… ens agrada molt poder compartir unes quantes imatges de les creacions dels vostres fills/es amb tots vosaltres!

 

Aquest article ha estat publicat en Classe dels exploradors, Dits fins. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *