CONCURS DIA MUNDIAL SENSE TABAC

El passat divendres 1 de juny, va tenir lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Celoni el lliurament dels reconeixements pels vídeos realitzats pels alumnes de 2n d’ESO de les diferents escoles de Sant Celoni, en motiu del Dia Mundial Sense Tabac. A l’acte, van intervenir la Regidora de Comunitat, la Magalí Miracle, i la directora de l’Àrea Bàsica de Salut de Sant Celoni, la Maria del Puig Deulofeu.

El vídeo que va merèixer un reconeixement en aquest concurs pel missatge més saludable va ser el del grup format per la NÚRIA SOLER, l’AINA SÁNCHEZ, la MAR COLOMER, l’OUSAINOU NIAKATE i l’HERNÁN GONZÁLEZ.

Properament, ens faran arribar l’enllaç que permetrà difondre aquests vídeos. El Dia Mundial Sense Tabac és el 31 de maig.

Felicitats nois!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà