LECTORS SELECCIONATS PER AL CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA

El foment de la lectura és una de les prioritats del nostre projecte educatiu de centre.

“Llegir en veu alta és important. Escoltar, saber escoltar, llegir en veu alta, saber llegir en veu alta. Llegir. Aquest és l’objectiu que es proposa difondre des de la Fundació Enciclopèdia Catalana amb el Certamen infantil i juvenil de lectura en veu alta, dirigit a alumnes de tot Catalunya.” 

“Aquest Certamen és concebut per a ser treballat col·lectivament i no pretén fomentar la competitivitat, però sí l’afany de superació i autoexigència dels nois i les noies. (…) Però de fet el veritable premi el pot tenir tothom, perquè tots els participants en el certamen poden descobrir el gust per la lectura.”  Fundació Enciclopèdia Catalana amb l’escola

SELECCIONATS AL XIV CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA. Els quarts de final tindran lloc el dimarts 17 d’abril  a partir de les 9:30h. al Teatre Auditori de Cardedeu. Podran acompanyar-los els seus familiars.

grumets-vermells

 

GRUMETS VERMELLS (3r i 4t de Primària)

ONA MOLIST FONTANILLAS

 

grumets-verds

 

GRUMETS VERDS (5è i 6è de Primària)

ALMA YERA JAMBRINA

 

corsaris

 

CORSARIS (1r i 2n d’ESO)

FIONA  MASSAGUER PERTÍÑEZ 

 

tropa-corsaris

 

TROPA DE CORSARIS (3r i 4t d’ESO)

MERITXELL CASADO MALDONADO, BERNAT  PONS MIRÓ, JANA  SANUY MIRACLE

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà