PROJECTE SOLIDARI TORDERENCSTEAM

Torderencs Team és un equip format per docents de La Tordera que participarà el proper 29 de juny en la marxa de resistència no competitiva i solidària en benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu i el seu projecte: el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, el centre oncològic infantil més gran d’Europa que tindrà els últims avenços i tecnologies en la lluita contra el càncer.

Per tal de poder-hi participar, necessitem acumular un mínim de 1.000 €, que seran donats a l’Hospital Sant Joan de Déu. Qualsevol aportació serà doncs molt benvinguda. Per poder fer la vostra donació, heu d’anar a l’apartat donatius i buscar la nostra campanya que porta de nom Torderencs Team. ➡ Podeu clicar la imatge d’aquest article.

El càncer infantil és demolidor en tots els sentits i el vostre esforç serà molt útil per lluitar contra aquesta malaltia. Gràcies als vostres donatius es podran fer quilòmetres d’esperança!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà