Petit homenatge a Espriu

L’any 2013, en motiu de la commemoració dels 25 anys de la mort d’Espriu, es van fer una sèrie d’actes d’abast nacional per celebrar aquesta efemèride. També des de Ràdio Arenys es va retre un petit homenatge:

Fa 25 anys ens va deixar Salvador Espriu. Des de Ràdio Arenys hem volgut retre un petit homenatge al poeta fent un repàs a la seva obra tot passejant pels indrets que van acabar convertint Arenys de Mar en el mite de Sinera. De la mà de Ramon Verdaguer i acompanyats per la veu de Miquel Vila us proposem un petit viatge per Sinera. Un passeig on descobrim a cada racó un bocí dels versos del poeta.[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=OqYEy43lK_E&t=9s[/youtube]

Aquest article s'ha publicat dins de Curs, General i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *