Activitat lectura poètica (avaluable, activitat individual)

Després de les dues sessions de presa de contacte amb el nostre poeta més il·lustre, ara us toca a vosaltres de fer-lo present a través de la lectura  d’un dels poemes que recitareu al recorregut final de la Ruta Espriu que durem a terme el dia de Sant Jordi 2019.

Per tant, amb el programa Audacity gravareu, cada membre del grup, un poema o un fragment de prosa d’entre els fragments triats per al recorregut. No cal que graveu tots els fragments que penseu teatralitzar, però sí que tots els membres del grup heu de penjar la vostra lectura. Aquí sota us en deixo un exemple, per cert, molt millorable, sorpreneu-me, si us plau.

Recordeu que és una activitat individual, per tant, cadascú ha de penjar el seu àudio que és avaluable, però al grup, segur que hi ha aquell més destre i que sap afegir efectes, millorar so… Recordeu que heu de penjar l’àudio en format mp3 o qualsevol altre format compatible (ex: .wav). No pot ser directament .uap.

 

Aquest article s'ha publicat dins de General, Projecte Espriu i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *