App Spreaker

Aquest pont, a part de corregir exàmens de 2n de batxillerat, m’he proposat fer una bona empenta al curs d’Edició i comunicació digital, (ara vindran dues setmanes intenses a l’escola i no m’hi podré dedicar). A més la pantalla té quelcom d’addictiu, oi 8-).

Us deixo aquí una gravació d’un fragment d’un poema d’Espriu feta amb el programa Spreaker Studio, he afegit una música, baixada de Freesound i un efecte que també havia baixat del Freesound: soroll o fressa o remor de les onades. El que em costa més de regular és el so de la meva veu… Poseu alts els altaveus…

El segon trimestre activarem el projecte de Recorregut per Sinera. Veurem quin resultat tindrà i si l’objectiu: llegir i gaudir de fragments de l’obra d’Espriu, s’aconseguirà.

 

Aquest article s'ha publicat dins de Curs, General i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *