PROTAGONISTES AMB FAMILIARS

Bon dia carinyets!!

Ahir a la tarda ens va visitar tres noves families per acompanyar a fer les presentacions. Primerament va venir la mare d´Alejandro, Susana, per explicar totes les activitats que fan conjuntament com jugar als parcs, fer futbol, montar en bicicleta, el billar i moltes més coses. A continuació va venir l´avi de la Sara, Paco, per explicar totes aquelles tasques que fan a l´ordinador com els passatemps , els jocs matemàtics, les 7 diferències, els laberints, mots encreuats, sodokus i un munt d´activitats divertides. Ens van portar un regal a cada nen i nena de la classe.

Finalment la germana de la Nicole, Gloria, ens va presentar aquelles activitats que fan en familia com jocs de taula, passejar amb el seu gos, anar en bicicleta, cuinar, pintar i fer manualitats. També ens van regalar unes paraules en guaraní, l´idioma  original de Para guay.

Moltes gràcies a tots !!

Tamaño de Resultado de imágenes de niños cocinando.: 133 x 100. Fuente: www.lazarola.com      Ver las imágenes de origen               Ver las imágenes de origen

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *