PROTAGONISTES AMB FAMÍLIES

Bona tarda!!

Aquest matí ens han fet la presentació de protagonistes l´Alvaro i la seva mare Raquel. Ens han parlat del seu viatge a Paraguay per visitar la família i ens han explicat moltes coses referents al vol, les hores d´avió, els trasbords i la vida amb els avis d´allà. Ha estat molt emotiu i ens han portat els bitllets que van fer servir.

A la tarda ens han visitat dues famílies més. En primer lloc l´Ana, la mare de l´Alex, ha vingut per parlar del camping on passen les vacances a l´estiu i alguns altres caps de setmana. Hem vist fotos del camping i de les activitats que fa l´Àlex allà: com ara excursions, piscina, banyar-se al pantà…Una presentació molt bonica també.

Finalment la mare d´en Jan , la Cecilia, també ha vingut per presentar-nos les vacances que passen a Tarragona, a casa dels avis. Fan barbacoes, planten la tenda al jardí, visiten amics, juguen al futbolín i a moltes més coses. Una presentació molt maca i entranyable.

 

Moltes gràcies a tots !!

Ver las imágenes de origen          Ver las imágenes de origen               Ver las imágenes de origen

 

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *