PROTAGONISTES AMB FAMILIARS

Bon dia de nou !!

La setmana passada ens van visitar més familiars per fer la presentació de protagonistes. Primerament, divendres al matí, va venir la Yesmine, la germana de l’Elisa, i ens van parlar del boxe, el futbol i el Just Dance. Van portar equipació per veure el que es necessitava i vam acabar ballant tota la classe.

A la tarda, va venir la Laia, la germana de la Natalia, i ens van parlar del poble de Castellfort, a la província de Castelló. Van explicar moltes de les activitats que fan durant l’estiu i lo bé que s’ho passen allà.

Moltes gràcies a tots!

Ver las imágenes de origen                         Ver las imágenes de origen

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *