Carta de formació

Acabo de rebre un correu del Subdirector General de Formació Permanent i Recursos Pedagògics en la que em comunica que aquest any no m’han encomanat la tutorització de cap curs telemàtic, cosa que ja sabia, i que si no sabés, suposaria. Potser la responc si tinc algun moment. Aquí la teniu

Dissortadament, aquest curs no us hem pogut encomanar la tasca de tutorització de cap curs telemàtic de formació del professorat del Departament d’Educació en Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

A l’hora de procedir a assignar els recursos pressupostaris de què disposa la Subdirecció General de Formació Permanent i Recursos Pedagògics, s’ha tingut en compte la consolidació dels objectius enunciats al Pla de Formació de Zona 2007-2008, que donen prioritat a la formació en centre com a mitjà de consolidar els usos didàctics de les TIC a les aules, i s’han pres les mesures en conseqüència, cosa que ha afectat el nombre de places a assignar als cursos telemàtics.

Per tant, lamentem no poder-vos oferir continuïtat en la vostra tasca, fet que no la desmereix ni la posa en qüestió, però esperem que comprengueu que, com a Departament, estem obligats a fer una gestió ordenada i coherent de la formació i ajustar els mitjans als objectius que prèviament s’han establert i consensuat entre els diversos agents.

Us mantenim en la nostra borsa de treball i confiem a poder comptar amb la vostra col·laboració en un futur no gaire llunyà. Així, doncs, us manifestem el nostre compromís de fer-vos arribar la desiderata pel curs 2008-2009, una desiderata que no ha implicat mai cap compromís en ferm d’adjudicació de plaça de formador/a.

Votam al TOP CATALÀ!La TafaneraMeneameDiggIt!DeliciousTechnorati

Sindicació de la notícia

One thought on “Carta de formació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *