Error en l’enviament d’SMS des d’Skype

Últimament he utilitzat el servei d’skype perquè tenen uns preus prou bons i et permeten fer trucades i enviar missatges a un preu bastant competitiu. Així, si vols enviar un sms des de l’Skype, et conectes, introdueixes el número al que vols enviar el missatge i finalment introdueixes el missatge. Però he detectat que hi ha dues vocals accentuades que el programa comptabilitza com a 90 caràcters. És a dir, si tu poses aquestes dues vocals amb el seu accent, el programa et descompta dels caràcters disponibles un total de 90 caràcters quan realment només n’has gastat un. Quines són? La ó i la í (ambdues amb accent tancat). Serà una qüestió lingüística?

Sindicació de la notícia

One thought on “Error en l’enviament d’SMS des d’Skype

  1. Manel Zaera

    Jo utilitzo OpenWengo, que és lliure, fa el mateix, no t’obliga a que l’altre també tingui Wengo, i els preus també estan bé per al servei de telefonia a números mòbils o fixos i SMS.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *