11 de setembre. Qüestió de banderes?

Ja som a 11 de setembre i com és habitual una de les polèmiques del dia és quina bandera s’ha de penjar. Només la catalana, les oficials? Curiosament els més preocupats per la oficialitat són els dirigents del PP. Llegia ahir que el senyor Daniel Sirera demanava que es denunciés els ajuntaments que només col·loquessin la senyera i no posessin la bandera espanyola.

Suposo que deu estar molt ben informat el senyor Sirera de l’estat de Catalunya però … Sap el sr. Sirera que algun municipi governat pel PP avui només ha penjat la senyera? I sap el sr. Sirera i el seu amiguet el sr. Rajoy que no s’acaba el món perquè en un municipi governat pel PP no pengi la bandera espanyola? Són ganes de marejar la perdiu. Alguns s’inventen conflictes on no els hi ha.

Aquí teniu la fotografia de l’Ajuntament de La Galera (Montsià) on només es veu la senyera.

Sindicació de la notícia

One thought on “11 de setembre. Qüestió de banderes?

  1. David Ventura

    Si no penjar la rojigualda és anticonstitucional; visca jo, visca catalunya i a la mer… la constitució!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *