HOLA A TOTHOM !!!

Benvinguts !

Avui m’he decidit a crear el meu bloc, i em comprometo a anar-lo actualitzant amb contingut divers.

No us pensessiu que és el primer cop que creo un bloc, crear-lo és fàcil, la gràcia és poder-lo actualitzar i fer-lo evolucionar.

Cada cop van apareixent coses noves: fa pocs anys els blocs, fa menys el facebook, ara el twitter. La veritat és que és impossible seguir aquest ritme i per poder dominar tot això, hauríem d’estar les 24 hores davant de l’ordinador.

El món de les noves tecnologies m’atreu i les meves pretencions en relació al bloc és investigar una mica i veure les possibilitats que pugui tenir: escriure, penjar vídeos, audio, crear links, etc.

M’agradaria utilitzar aquest bloc des d’una vessant personal i professional.

Jo sóc mestre i m’interessaria que el bloc fos una eïna de suport per al desenvolupament de les classes pròpies o d’altres companys, un element d’interacció entre alumne i mestre, pare i mestre, o mestre i mestre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *