JUMPSTYLE

Mireu que ha trobat l’Adrian i l’Alba buscant passos per fer una coreografia. El Patrick Jumpen s’ha inventat un estil propi a base de puntejos i girs, entre altres moviments.
Us atreviu amb aquests passos? Practicant segur que ho aconseguim.

IDEES BALLS FI DE CURS

Exhibició d’acrosport. Potser moltes figures ?

Un altre tipus de música

Una altra exhibició d’acrosport

I una altra

Aquí, primer ens ensenyen els passos de la coreografia que fan després.

Aquí una classe d’aeròbic d’on podem treure algun pas.

I més passos,

ESPORT ESCOLAR

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Barcelona un cogrés sobre aquesta temàtica: l’esport escolar, en concret s’ha reflexionat sobre quina ha de ser la direcció que ha d’agafar.

S’ha arribat a la conclusió que s’ha de fomentar la participació i rebaixar la competitivitat. L’escola ja fomenta i potencia la participació per sobre de la competitivitat, però no és una tasca gens fàcil, ja que els estímuls que rep el nen fora de l’escola són per potenciar la competitivitat: la societat et diu que has de ser el millor, que has d’aconseguir èxit per sentir-te bé, i valora poc la participació i l’esforç.

És clar que a l’esport escolar s’ha de potenciar la participació, però seria molt positiu que quan el nen deixés l’àmbit on practica l’esport, els misstages que rebés de la societat no fossin tant contundents defensant l’altra opció.

CURS INICIAT

El curs s’ha iniciat amb normalitat a la ZER Riu i Serra. Una bona diferència respecte el curs anterior; més lluny del col·legis, tres centres, però menys nens, una situació diferent encara que, no pas nova, ja que en atres cursos havia treballat en altres ZER’s.

PATINS EN LÍNIA

M’agraden els esports que vas sobre rodes, com per exemple els patins en línia, però tot just m’aguanto damunt d’ells. Ja m’agradaria tenir el domini que té aquesta gent.[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/ArnqXMAcfA8" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

ZER RIU I SERRA

Aquest proper curs 2009-2010  formaré part de l’equip de mestres de la  ZER Riu i Serra que agrupa els següents pobles: Benifallet, Aldover i Paüls.

És una ZER on no hi he treballat mai. El que m’ha quedat força clar després d’investigar una mica a través de la xarxa és que les seves escoles fan molt ús de les noves tecnologies: blocs, pàgines web. Ah! … també tenen l’intranet, serà la primera zona on trobo aquest servei en funcionament.

ACROSPORT

Aquest passat curs 08-09 vaig incloure l’acrosport a la programació d’educació física. Vaig treballar-lo a cicle mitjà i superior.

Els de 5è vam anar una mica més enllà i vam preparar una exhibició d’acrosport amb una base musical que vam mostrar a la festa de fi de curs.

Llàstima, perquè amb els preparatius, matalassos, música, etc., no vaig poder gravar el vídeo o fer fotografies.

De totes maneres aquí teniu un vídeo que m’ha semblat molt xulo; a més de l’exibició, els mateixos nens i nenes ens expliquen alguns dels continguts que es treballen quan fem acrosport.

Voldria felicitar a la Mireia Vera, propietaria d’aquest vídeo, per la feina molt ben feta.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/zusB-dN4ahs" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

HOLA A TOTHOM !!!

Benvinguts !

Avui m’he decidit a crear el meu bloc, i em comprometo a anar-lo actualitzant amb contingut divers.

No us pensessiu que és el primer cop que creo un bloc, crear-lo és fàcil, la gràcia és poder-lo actualitzar i fer-lo evolucionar.

Cada cop van apareixent coses noves: fa pocs anys els blocs, fa menys el facebook, ara el twitter. La veritat és que és impossible seguir aquest ritme i per poder dominar tot això, hauríem d’estar les 24 hores davant de l’ordinador.

El món de les noves tecnologies m’atreu i les meves pretencions en relació al bloc és investigar una mica i veure les possibilitats que pugui tenir: escriure, penjar vídeos, audio, crear links, etc.

M’agradaria utilitzar aquest bloc des d’una vessant personal i professional.

Jo sóc mestre i m’interessaria que el bloc fos una eïna de suport per al desenvolupament de les classes pròpies o d’altres companys, un element d’interacció entre alumne i mestre, pare i mestre, o mestre i mestre.