EL XEF TOMÀS BRULL VISITA LA UEC!

Dins el marc El taller de cuina de la UEC, hem rebut la visita del xef Tomàs Brull, cuiner professional i cap de cuina del restaurant La Caleta, que obrirà  les  seves portes un d’aquests dies.

En Tomàs, amb molta paciència, ens ha ensenyat a fer creps, lasanya de formatge i pernil dolç i calamars fregits amb all i julivert.

Els calamars ens han sortit boníssims, només amb oli i una picada d’all I julivert. Abans de marxar, però, ens ha dit el truc: “Que el calamar sigui fresc i de qualitat és innegociable!”

Us deixem amb les fotografies que testimonien com de bé ens van sortir els plats!

 

GRÀCIES, Tomàs!

One thought on “EL XEF TOMÀS BRULL VISITA LA UEC!”

Respon a KGF Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *