INJUSTÍCIA

Com cada any, a l’Institut Puig Cargol, es celebra el Dia de la Pau. Aquest curs parlem sobre la pobresa i la fam al món. Hem vist el curtmetratge EL MONSTRUO INVISIBLE. M’ha fet reflexionar que no hem de ser tant racistes amb els immigrants perquè tenen tot el dret a millorar la seva vida.

Una cosa que m’ha sorprès de la pel.lícula ha sigut com poden ser tant feliços  amb tant poca cosa com tenen i com poden sobreviene menjant sempre les restes que tira la gent a les escombraries.

Si jo tingués poder de canviar aquesta injusticia seria anar a aquests països i donaria diners per fer noves cases, millorar els pobles i ajudar a la gent que s’ho passa molt malament per culpa de les guerres.

Sergi Villa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *