VISITA A DOS RESTAURANTS DEL POBLE

 

Dins el Taller de Cuina que duem a terme durant aquest trimestre, avui ens ha tocat una bonica sortida: visitar dos restaurants del poble: La Caleta I el restaurant Simon.

Aquesta activitat ens ha permès conèixer el món de la restauració per dins. Ens han explicat que s’ha de tenir en compte tot a l’hora d’obrir un restaurant:  el tipus de restaurant que es vol, el nom i el logotip, la ubicació, crear el menú i la carta en diferents idiomes, decidir els preus, etc…

També ens han comentat el que segueix, que té la seva gràcia:

Segons la normativa, el nombre de banys tenint en compte l’aforament han de ser:

  • Fins a 50 persones d’aforament: 1 lavabo i 2 cabines amb inodor.
  • De 51 a 150 persones: 2 lavabos i 4 cabines amb inodor.
  • De 151 a 300 persones: 2 lavabos i 6 cabines amb inodor.

Hem après també aquesta curiositat:

D’on ve el nom de les famoses TAPES que tant ens agraden?

La història de les tapes es remunta a l’època d’Alfons X “El Savi” que va manar a les fondes castellanes servir vi acompanyat d’una mica de menjar, per evitar que el vi pugés ràpidament. Per servir-lo, l’aliment es col·locava en el got de vi servit, tapant el recipient. D’aquí l’origen del seu nom!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *