TALLER CARNAVALESC

Arriba carnestoltes, la festa més divertida de l’any. És per això que avui, dimecres de Carnestoltes, la nostra tutora, la Nines, ens ha proposat un taller de màscares a base de goma eva.

Un cop hem tingut preparats tots els materials: Tisores, cola, goma eva, purpurina, una pistola mini de silicona i, sobretot, una plantilla per a cada màscara perquè l’elaboració de la mateixa sigui més fàcil, l’hem retallada amb molt de compte i hem marcat  -a la plantilla i a la goma eva (amb o sense purpurina)-  el contorn de la cara de la màscara. Finalment, hem anat enganxant les diverses parts amb cola i amb silicona i hi hem afegit els ornaments fins a tenir la màscara per carnaval acabada.

Aquest taller ens ha agradat molt…

Aquest cap de setmana tocarà gaudir-la!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *