LA UEC AL MERCAT MUNICIPAL DE PALAMÓS

Avui hem anat, caminant pel passeig de St. Antoni, al mercat municipal de Palamós.

Hem pogut observar la diferència de preu entre el peix congelat i  el fresc. També hem descobert que, segons la manera com el peix és pescat, té un preu o bé un altre: per exemple, un calamar pescat amb potera a la costa de Palamós és molt més car que un  calamar que vingui d’Europa.

Per saber quines són les espècies que podem menjar sense arruïnar-nos, per fer un gran bé a la nostra salut, hem parlat amb peixaters i pescadors. “El que és més important és comprar les espècies en la temporada de captura idònia. Si compres verats al desembre, quan no n’hi ha, seran procedents del nord d’Europa i molt més cars, “ ens han dit.”

Ens ha quedat clar que si volem menjar saludable no hi ha un lloc millor que el mercat municipal, i si és el de Palamós… molt millor!

 

2 thoughts on “LA UEC AL MERCAT MUNICIPAL DE PALAMÓS”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *