L’Ajuntament lloa la feina educativa al Lauro

El divendres 2 de juliol la sala de plens de l’Ajuntament de Les Franqueses va acollir la recepció a dos alumnes de l’Institut Lauro: Imad Benhessou, amb la nota més alta a les proves PAU a Catalunya (9,9), i Anna Orri, guanyadora de l’Olimpíada d’Economia de la UAB 2021.

L’acte va ser presidit per l’Alcalde, Francesc Colomé, i la regidora d’educació, Marina Ginestí, i per l’Institut Lauro la coordinadora de batxillerat, Pilar López, el director, Jordi Orta, les seves tutores, Mamen Seguí i Aina Rios i alguns companys i professors d’aquest últim curs.

Des de l’Institut Lauro es va convidar a l’acte a la directora de l’Escola Bellavista-Joan Camps, Rosa Ruiz, i al director de l’Escola Joan Sanpera i Torras, escoles de l’Imad i l’Anna respectivament.

Moltes felicitats per la feina feta!!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *