Projecte de P3 2n trimestre

A la classe de P3 hem començat a parlar a l’assemblea sobre l’hivern i surten moltes coses diferents: fa fred, portem abric, gorro, bufanda, guants, no hi ha fulles als arbres, neva… i és aquí quan sorgeix la nostra primera pregunta investigable: com és la neu?, dura/tova, freda/calenta, té color?

Parlant, parlant… un infant explica que és molt freda com el gel i ens preguntem; com es fa el gel? Una nena explica que es fa amb aigua, sal i sabó, de seguida ho provem i intentem fer màgia, però no ho aconseguim, fins i tot surt la idea de posar uns dinosaures, però res!… així que seguint la conversa sorgeix la idea de posar l’aigua al congelador… però a on hi ha un congelador? -Doncs a la cuina! Responen alguns. Així que de seguida anem a la cuina a demanar a les nostres cuineres si ho poden congelar. L’endemà ho anem a buscar: quina sorpresa!: s’ha convertit en gel! El toquem, olorem…: és molt fred, molt dur, no té color i es torna a convertir en aigua!

Alguns diuen que l’aigua a vegades té color… però com ho podem fer nosaltres? És aquí on decidim entre tots i totes que volem investigar i experimentar amb l’aigua. De ben segur que descobrirem moltes coses i ens ho passarem d’allò més bé en aquest nou projecte!

Podeu veure un petit recull de fotografies clicant la imatge:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *