PROPOSTES CREATIVES

Bon dia famílies,

Aquesta setmana us deixem 3 propostes noves + una de molt especial, esperem que us agradin.

EL LABERINT DELS NÚMEROS

Us proposem de fer un laberint de números, es tracta de crear un laberint amb els materials i/o joguines que tingueu per casa, des de peces de construcció com el lego o duplo, fins a materials reciclables, com palletes de paper, rotlles de paper de cuina o de vàter,… després hi poseu els nombres escrits i a llençar el dau!

Cliqueu al vídeo si voleu veure com fer-ho.

CREEM UN CIRCUIT CASOLÀ

Per si us heu quedat amb ganes de construir més, us animem a fer volar la imaginació creant altres circuits per alguna de les coses que podem tenir per casa: bales, pilotes petites, cigrons, cotxes…  Crear un circuit requereix que entrin en joc moltes coses: la planificació abans de començar de com ho farem, l’organització espacial, el pensament matemàtic, la concentració, la creativitat i la imaginació entre altres. A mesura que anem fent el circuit i quan ja el tinguem acabat podrem entrenar la  psicomotricitat fina i la coordinació mà-ull.

 A més a més, el podreu fer tan curt o llarg com en tingueu ganes, molt decorat o no tant, és a dir, tindreu un circuit  personalitzat al vostre gust!

 CONEIXEU ELS NENÚFARS?

Són les plantes aquàtiques més famoses del planeta. Creixen en espais on l’aigua està tranquil·la; com llacs, pantans, llacunes, … i n’hi ha de molts colors.  Aviat, amb l’arribada de l’estiu, floriran. Us agradaria fer-ne un de ben bonic? 

Si voleu saber com, en el següent vídeo us ho expliquem. 

                 ELS PETITS GANXETS

Fa molts dies que no ens veiem tots els petits ganxets (P3,P4 i P5). A l’escola ens veiem al pati i totes les tardes als tallers. Ara, això s’ha tornat una mica més complicat. Per això, us proposem que us feu una fotografia ben guap@s, fent una proposta del bloc o qualsevol altre i ens la feu arribar al correu electrònic. L’Elisabet, la Remei i la Yolanda les compartirem aquí amb tots vosaltres i així, podrem retrobar-nos, encara que sigui virtualment. Esperem les vostres imatges! 😉

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *