First Lego League

 

FIRST LEGO League és una competició internacional de robòtica per a nois i noies de 10 a 16 anys que sorgeix de l’aliança entre FIRST i LEGO el 1988. Des de llavors, cada setembre s’anuncia un nou repte que els anima a desenvolupar un projecte d’investigació científica i un projecte de construcció i programació de robots utilitzant la tecnologia de LEGO MINDSTORMS, treballant en equip amb el seu entrenador per a resoldre’l.

—-

Per resoldre el repte d’aquest any: el trencaclosques energètic, més de 100.000 nois i noies en 40 països han explorat i proposat aplicacions per a les noves tecnologies que generen energia a partir de l’aigua, del vent i del sol, han dissenyat i programat robots que ajudaran a la sostenibilitat del planeta.

—-

Després de 4 mesos de treball intens i dos torneigs classificatoris, els 16 millors equips de tot l’estat espanyol ens vam trobar al CosmoCaixa de Barcelona per celebrar la gran final el 20 de gener de 2008, on vam exposar les nostres investigacions, vam competir amb els nostres robots i vam defensar davant d’un jurat les nostres estratègies.

—-

Els guanyadors d’aquest torneig competiran internacionalment a l’Open Asian Championship (Tòquio) i al World Festival USA (Atlanta), que es celebraran a l’abril de 2008.

—-

Vols saber més sobre la First Lego League? Mira aquest video-reportatge a Infonomia.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *