Agraïments

Un munt de gent ens ha ajudat d’una o altra manera:

Àrea de Medi Ambient

Els companys de 4t A: vam començar aquesta activitat tots junts, però només un equip podia participar.

Cisco: ens va ajudar amb la construcció del robot i ens va donar ànims en moments difícils.

Els companys de 1r i 2n de Batxillerat: van estar amb nosaltres al CosmoCaixa el dia de la competició nacional, fent-se notar i animant-nos molt.

L’Antoine i els seus alumnes del LPR Blaise Pascal: van estar també amb nosaltres al CosmoCaixa encara que només coneixíen als companys de batxillerat.

Manuel Zarobe, tècnic de l’Àrea de Medi ambient de l’ajuntament de L’H: ens va explicar coses molt interessants sobre l’aplicació de les energies renovables, ens va ajudar a millorar el nostre projecte, ens va calcular la instal·lació solar tèrmica i ens va animar moltíssim.

Paco Luque, director del centre cultural de Bellvitge: ens va deixar un espai a l’aula de cultura per tal que poguèssim treballar quan l’institut estava tancat.

Lluis Esteve, regidor d’Educació de l’ajuntament de L’H: amb la seva presència el dia de la competició nacional ens va fer sentir importants.

Els profes: tant els que van venir a animar-nos al CosmoCaixa com els que ens van deixar saltar alguna classe per tal de poder treballar en aquesta activitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *