Congratulations, Polar Bears!

Segons he llegit a Internet: Saturday 31 January in Utrecht was the Dutch FLL Final, in total more then 250 teams competed and over 2500 visitors were present. The polar bears (veieiu la seva web) from Hillegom won the first price, and are invited to go to Atlanta – encara què, segons ells: Hi Spanish friends! We wish you all the best and hope to see you in Copenhagen!

polarbears

Sembla que les connexions climàtiques entre Hillegom i l’Hospitalet han donat bon fruit. Tots premiats, què bé! Ens veurem a Copenhague? Per a nosaltres és qüestió de sort…

fllspain09

Sembla mentida que dos països climàticament tan diferents hagin arribat a la mateixa conclusió: cal aprofitar l’aigua de la pluja !

HÉY HÉY HÉY, THE POLAR BEARS ARE HERE TO STAY !!!!!!! / SOMOS … UNOOOOOOO !!!!!!!

cap a la final FLL Spain !

Ho hem aconseguit! Ser un dels 8 equips premiats a la FLL Barcelona és  la recompensa a tot el nostre treball i l’oportunitat de millorar-lo. L’1 de febrer estarem a la finall FLL Spain! I encara ho farem millor. Estem contents: hem resolt un repte, hem patit i ens ho hem passat bé, hem treballat en equip.

I no ens ho podem creure: dels 46 equips hem quedat els 5ès en la competició robòtica. I això que, per un problema tècnic i de nervis, només hem pogut fer la meitat de les missions que teníem preparades.

tornem a la First Lego League

L’IES Bellvitge tornarà a estar representat per un super equip format per alumnes de Tecnologia 4t d’ESO. Farem tan bon paper com els companys de l’any passat.

Hem d’agrair a la Regiduria d’Educació de l’ajuntament de l’Hospitalet i a l’AMPA de l’IES Bellvitge la seva esponsorització, sense la qual aquesta activitat seria difícil de realitzar per a nosaltres.

Carolina Crespo, entrenadora. Tan contenta de l’experiència de l’any passat que repeteix.

Un altre reconeixement

El nostre treball de recerca sobre energies renovables ha estat premiat a les 9es Jornades Científiques i Tecnològiques de l’Hospitalet.

Encara que el gran premi ha estat la satisfacció de la tasca feta, s’agraeix que els altres reconeguin que ha estat ben feta. El nostre agraïment més efusiu a la First Lego League per donar-nos la oportunitat de practicar aquests valors.

L’atzar tampoc ens aturarà

La nostra participació a les finals internacionals depenia d’un sorteig: 2 places per a 3 equips. Algú habia de tenir la mala sort, i ens va tocar a nosaltres. Dimarts 13 de febrer la First Lego League va acabar per a nosaltres. No anirem a Tokio perquè la nostra bola no va sortir al sorteig.

De tota manera no està gens malament, hem arribat mooolt lluny: dels 61 equips que vam començar el mes de setembre només 3 vam arribar a optar a l’OAC de Tokio. El què depenia de nosaltres ho hem fet molt bé, ha sigut l’atzar qui ens ha deixat fora.

Però això no s’acaba aquí, tenim idees i propostes. Continuarem treballant amb aquest projecte.

Enhorabona!!

Ens hem classificat a la competició nacional de la First Lego League, optem a participar a les competicions internacionals: Tokio o Atlanta, perquè:

  • Hem estat premiats a la categoria de millor projecte científic d’Espanya
  • Hem estat premiats com l’equip millor entrenat de Catalunya
  • Hem sigut capaços de construir i programar un robot del qual estem molt orgullossos
  • Hem treballat en equip de manera professional
  • Hem demanat ajuda a experts i l’hem sapigut aprofitar

L'EQUIP

EL ROBOT

LA NOSTRA PROPOSTA D'APLICACIÓ DE LES ENERGIES RENOVABLES

ELS PREMIS