3r trimestre

Hola nois i noies,

En aquest espai, destinat al grup “Llegir x escriure” del 3r trimestre, cal que escriviu un petit text de presentació que inclogui el vostre nom i cognoms, el curs i grup on sou aquest any, l’escola d’on veniu i per què heu escollit aquesta assignatura.

Per orientar-vos, podeu consultar les aportacions dels vostres companys del primer i segon trimestres.

Som-hi!

Helena Padrosa i Culla

6 thoughts on “3r trimestre

 1. Montse Cano Rondon

  Em dic Montse Cano, vinc de la Garalda, sóc de 1B i del flexible 3 . No escullit aquesta assignatura pero tampoc em desagrada, i penso que em vindra bé per millorar la escritura i la lectura.

 2. oscar herencia

  Em dic Oscar Herencia sóc de 1rD i del flexible 3. No he escollit aquesta alternativa però crec que m’ajudarà amb les faltes d’ortografia i la lectura.

 3. Laura Sánchez Martínez

  Em dic Laura Sánchez, vinc de l’escola Jacint Verdaguer i vaig a 1’C.
  Aquesta assignatura m’ha tocat per sorpresa i preferia una altra, però ara que m’a tocat intenatre millorar, treure-li una mica de profit i el més important aprovar.

 4. Victor Rodriguez

  Em dic Victor com ja posa al principi, sóc de 1rD i del flexible 3.
  No he escollit la assignatura, però m’agrada la lectura.

 5. Marcel Cunilleras Moreno

  Hola, em dic Marcel Cunilleras i vinc de la escola La Garalda. Jo no he escollit aquesta assignatura però crec que em vindra bé per millorar les faltes d’ortografia i per poder llegir sense entrabancar-me.

 6. Mar Martínez Graupera

  Em dic Mar Martínez i vinc de la Garalda. He escollit aquesta assignatura perquè crec que em vindrà molt bé per comprendre textos i per poder escriure bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *