Benvinguts!

ComunicacióSigueu benvinguts al Comuni-CA’T, l’espai on trobareu propostes per ampliar i/o repassar els continguts de les classes de Llengua catalana i literatura.

El Comuni-CA’T pretén ser un espai virtual…

 • d’aprenentatge de continguts de llengua i literatura,
 • de comunicació escrita,
 • d’interacció i de relació… en català!

Atès que això és un bloc, tots els articles, a mesura que els pengi, apareixeran ordenats de més nou a més antic en una mateixa pàgina, que s’autoanomena Inici. Per filtrar els continguts que us interessin en cada moment, només cal que cliqueu la categoria (a dalt a l’esquerra) o l’etiqueta (a baix a la dreta) que defineixin allò que busqueu.

A la pàgina Agenda aniré posant recordatoris de dates importants i imprescindibles per a tots plegats, com ara els exàmens, els terminis de lliurament de treballs, les excursions, etc. No us descuideu de revisar-la de tant en tant.

Com podeu veure, podeu escriure comentaris o seguir fils de debat (articles) amb l’única condició de “demostrar” que darrere de les vostres paraules hi ha persones i no sistemes automàtics, però tingueu present que no som en un xat o un fòrum qualssevol, per la qual cosa, cal que la vostra participació sigui correcta tant a nivell lingüístic (repasseu bé els textos abans de penjar-los) com actitudinal (sigueu respectuosos amb els altres). (*)

Espero que aquesta eina sigui profitosa per a tots plegats.

Salutacions,

Helena Padrosa i Culla

(*) Ens reservem el dret de vedar aquells missatges allunyats dels valors que se li presssuposen a qualsevol entorn educatiu.

7 thoughts on “Benvinguts!

 1. Iris Pineda Fornieles

  Hola a tots:

  És molt útil tenir aquest bloc per poder utilitzar informació per estudiar. Espero poder-lo consultar sempre que pugui.

  Fins que tinguem classe!

  Firmat:

  Iris Pineda Fornieles.

 2. hpadrosa Post author

  I tant que ens serà útil, i mentre hi participeu vosaltres encara més. Gràcies per la teva aportació i fins demà mateix!

  Helena Padrosa i Culla

 3. Sergio Mendoza "TINNO_10"

  aquesta pàgina ens serà útil per agafar informació de l’ agenda sobre el trimestre i veure quan tenim de donar els dossier,etc

  fins el proper dia.

  TINNO.10

 4. David Masià Fernández

  Hola Helena:

  M’agrada molt aquest bloc, ja que pots estar al dia de tot sobre l’assignatura de català de l’IES Pallejà. A més, estan les dates per els examens, i crec que es una cosa molt important.

  En definitaiva, es un bloc molt útil.

  A reveure.

  DAVID MASIÀ FERNÁNDEZ

 5. hpadrosa Post author

  I és clar que és important saber les dates dels exàmens, però encara ho és més aprendre plegats, i penso que aquesta pot ser una bona manera.
  Endavant!

 6. Lluis Gosa Badia

  Hola Helena:
  Que tal estas?
  Jo be,espero utilitzar aquest bloc per mirar exàmens per que a classe es possible que no hem doni compte ja que soc una mica despistat. Deures també hi surten?

  Fins demà.

 7. hpadrosa Post author

  Hola Lluís, està bé que et sembli útil el bloc, però no ho ha de ser tan sols per saber les dates d’exàmens, eh? 😉 De fet, està pensat com un complement del que fem a classe i, per això, aquí ja hi ha algunes tasques, però no totes.
  Ara que ja hi has entrat, et convido a passejar-t’hi per trobar tot allò que pugui ser del teu interès.
  Endavant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *