“MEDITERRANIA”, UNA SÈRIE DE RAMON FOLCH

Fa molts anys, a finals de la dècada del vuitanta, el ecòleg Ramon Folch va fer una sèrie molt interessant per TV3 sobre aspectes relacionats amb la Mediterrània: el medi físic, els paissatges naturals i agraris, les activitats humanes… Era i és, malgrat el temps que ha passat, una eina molt bona per conèixer temes relacionats amb l’assignatura de Geografia . Us poso dos enllaços als dos programes que hem vist a classe, el capítol de introducció i un sobre el cultiu de l’arròs i el delta de l’Ebre. Sobre aquest últim m’haureu de fer una fitxa i entregar-la en tornar de les vacances de Nadal:

MÒN MEDITERRANI

AIGUAMOLLS ARROSSERS

 

http://www.edu3.cat/Edu3tv/Fitxa?p_id=17602

jnavar29

Quant a jnavar29

Este blog lo ha creado por el Departamento de Sociales del Institut Sert de Castelldefels para las asignaturas de la especialidad.
Aquest article s'ha publicat dins de DOCUMENTALES, ECONOMÍA, General, GEOGRAFÍA, TV3 i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a “MEDITERRANIA”, UNA SÈRIE DE RAMON FOLCH

  1. Gerard Gil y Fernando Rivera diu:

    Nos ha sorprendido el impresionante proceso al que es sometido el arroz, desde el momento de la plantación hasta que llega a nuestros platos, pero sobretodo, a la hora de ser recogido y preparado, ya que no se nos había pasado nunca por la mente el como se hace.
    Sobretodo, queríamos destacar, el gran trabajo realizado por el programa, ya que no es nada fácil expresar con tanta claridad información tan compleja como la que se presenta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *