Los problemas sexuales de Fernando VII de España, Roger Barrull Pérez, B-21

Ferran VII és considerat un dels monarques més inútils de la història d’Espanya, ja que es deia que era un inepte i que no sabia governar.

Completament a part d’aquest tema, Ferran VII era un aficionat malaltís a les pràctiques sexuals. Fins i tot, tant la seva filla com el seu nét, van heretar aquest “hobbie”. Segons diverses fonts, el monarca tenia un membre viríl de dimensions exagerades, cosa que va portar-li diversos problemes a l’hora de deixar descendència. Va casar-se amb quatre dones, però només amb l’última va aconseguir culminar.

Un metge d’aquella època que va rebre al rei va deixar aquest escrit en un dels seus diaris: “El rei Ferran VII tenia el membre viril de dimensions més grans del que és ordinari, al que es va atribuir el no haver tingut successió amb les seves tres primeres dones”.

Aquest article s'ha publicat dins de HISTORIA ESPAÑA SIGLO XIX, PERSONAJES i etiquetat amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *