Valoració de la Sortida – Grup 5: Yamila Gil, Micaela Ontivero, Paula Trigueros y Sandra Tenorio

Les tres millors obres que ens ha agradat han sigut: “Cap de Montserrat cridant”, ens agrada perquè ens transmeteix els sentiments de la dona. La gran bailarina” ens agrada perquè es una obra que transemeteix l’esforç que es requereix en aquesta dança. I “Santa María” perquè ens agrada que transmeteix molt bé l’escenari que es veu a tot els personatges en moviment.

Els tres millors artistes que més ens han agradat han sigut: “Ramón Casas” perquè en les seves obres es veu molt la seva fluïdesa amb el pinzell. També Julia Gonzàles, per la seva obra “El cap de Montserrat cridant” perquè ha destacat molt aquesta obra. I per últim Josep Llimona perquè sap com treballar en escultures.

La millor sala per a nosaltres la dels mobles perquè podem veure com eren els estils de mobles que utilitzaven en la seva època pràcticament era tot de fusta. A més treballaven molt els detalls com per exemple els decoraven pintant flors.

El moviment artístic més interessant per a nosaltres ha sigut “El Modernisme” que era tot el contrari al “Noucentisme”, però aquest també ens va cridar molt la atenció.

A més el nostre grup ha tingut la sort de poder anar també al “Caixa Fòrum” que ens va agradar molt més perquè era més estil exposició i en el “MNAC” es més museu. A més en el “Caixa Fòrum” hi havia més activitat interactives.

Vam anar a la sessió de fotografia Micaela, Yamila, Paula, excepte Sandra que es va quedar en la sala de les polseres que podies demanar desitjos. I les altres tres vam veure aquella sala i ens va agradar molt, els cuadres estaven tan bé, eren fotos preses en un moment tan exacte i les que demostraven accions estaven fetes des de un punt clau. Va haver-hi una foto que realment es va cridar la atenció a Micaela y Yamila que va ser un que mostrava tan bé el moviment
d’una roda de prensa, amb els periodistes i els entrevistats.

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *